Kunst med Natur

Hvorfor kunst?

Kunst har mange udtryk og mange formål – og noget kunst har ikke noget formål, kun glæden ved at opleve og sanse. Måske er det derfor så mange børn eksempelvis tegner? De oplever verden direkte uden så mange voksne ord, og her kan kunsten og deres tegninger være en vej for dem til dem selv og verden.

Hvad er Kunst med Natur?

Kunst i Natur er et kunst- og naturprojekt der i samarbejde med Brabrand Billedskole har til formål at inddrage lokale børn og voksne i farvelægning af Gellerups betonsti ved Fælleshaverne samt sten der skal placeres forskellige steder i byparken. 

Didde Thomsen fra Brabrand Billedskole inddrager alle interesserede gellerup-beboere i farvelægning af både betonsti og sten. Først finder alle deltagere blomster eller insekter fra Gellerups vilde natur. Derefter tegner de skitse som de derefter anvender til at male over på sten eller betonsti. 

Udover farvelægning af Gellerups kedelige betonstier har flere Kunst med Natur deltagere og interesserede efterspurgt mosaik på sten samt Kunst med Natur aktiviteter for voksne i Toveshøj. Sådanne aktivieter skal Didde facilitere d. 1.9 og 3.9 fra 16:00-18:00. Alle er velkommen.

Hvis du er interesseret i at deltage er du mere end velkommen til at følge os på facebook https://www.facebook.com/Vild-med-Gellerup-hvor-gr%C3%B8nne-f%C3%A6llesskaber-spirer-109582577879490 

Her kan du blandt andet læse mere om hvor og hvornår vi mødes i Gellerup. Vi elsker nemlig vores dejlige natur.

Indtil videre har vi aftalt alle vores aktiviteter ved Verdenshaverne Gudrunsvej 10A 8220 Aarhus.

Vores endelige fernisering af Kunst med Natur sker i forbindelse med Vild med Gellerups Kunstnerisk Byvandring under Brabrand Kulturuge d. 13.9.21 kl. 10:00.
 
Hold dig evt. opdateret på Vild med Gellerups facebookside
 

Du kan se mere om Billedskolen på Instagram.

Interesseret?

Kontakt Didde på: didde89@gmail.com

Alle er velkomne!